top of page
  • Foto van schrijveriBounceBack

In je kracht door kleur- versterk je boodschap zonder een woord te zeggen!

Je hebt een druk leven en een veeleisende baan. Er wordt veel van je gevraagd en je eist ook veel van jezelf. Je wilt goed voor de dag komen, constructieve gesprekken voeren en je doelen bereiken. Hoe mooi is het dan als er dingen ‘vanzelf’ gaan en je geholpen wordt zonder dat je een woord gezegd hebt. Hoe dan? Door bewust te kiezen welke kleuren je draagt en te weten welke prints en vormen bij jou passen om je uitstraling en boodschap te versterken. Hierbij zijn centimeters niet van belang. Lichaamsverhoudingen wel.


Kleuren spreken hun eigen taal. Ze hebben hun eigen energie. Dit voel jij, maar anderen voelen dit ook. Mensen reageren anders op je. Blauw is een prachtige kleur die professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Maar wil je je meer onderscheiden en opvallen (bijvoorbeeld tijdens een netwerkborrel of andere setting met veel mensen) is een andere kleur effectiever. En het is mooi om te weten of warm blauw of koel blauw jouw kleur is. Dan kun je ook veel gerichter kleding kopen met minder ‘missers’.


Uiteindelijk kun je alle kleuren dragen maar de juiste ondertoon, zuiverheid en kleurhoogte van de kleur maken het verschil tussen een stralende blik of een fletsere uitstraling. Zie het verschil tussen mijn ‘juiste’ kleur helder geel en mosterdgeel wat ik prachtig vind, maar beter past bij iemand met een warmere huidskleur en gedemptere kleur van de ogen.


Gun jij jezelf een kleur&stijladvies? In 2,5 uur leer je veel over jezelf wat je gelijk kan toepassen in je werk en leven. Het geeft een blij gevoel.


Wil je antwoorden op de vragen: wie ben ik, wat wil ik en hoe ga ik dit bereiken dan is het uitgebreide traject iets voor jou. Kijk op http://www.ibounceback.nl


Mail mij op merlijn@ibounceback.nl of bel 06-20590714. Ook om een online kennismakingsgesprek in te plannen.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ontspanning

De zomervakantie, een tijd om even je voet van het gaspedaal af te halen, te ontspannen en je hoofd en lijf wat rust te gunnen. Vaak worden we er ook toe gedwongen door de warmte, dit jaar zullen we h

Comments


bottom of page