top of page
  • Foto van schrijveriBounceBack

Just show up!

Je kent vast wel de 80-20 regel. Voor veel dingen in het leven is deze regel van toepassing. Ook in het opbouwen van mijn leven als zelfstandige en ondernemer. Ik moet mijzelf laten zien omdat anders mensen geen idee hebben wie ik ben, wat ik doe en wat ik te bieden heb. Hierin ben ik net als ieder ander mens: de ene keer heb ik veel zin om mijzelf te laten zien en de andere keer niet.


Wat ik een mooie les vind van een prachtige Ierse dame Aoife Dunican, the Stylebob, is dat je 80% van het werk al doet door alleen maar op te komen draven. Just show up! Je laat jezelf zien door alleen al te komen opdraven en als je dan ook nog zorgt dat je je tip top voelt door kleuren en kleding te dragen die bij jou passen en je energie versterken dan straal je helemaal veel zelfvertrouwen uit. Je zal zien dat de gesprekken als vanzelf lopen.


Zie mij bij een netwerklunch gisteren. Mijn neon roze ketting in mijn mooiste roze zorgde gelijk voor een gespreksonderwerp met twee dames die ik nog niet kende.

Just show up geldt niet alleen voor netwerk events maar voor alle dingen in het leven die voor jou van belang zijn om je doelen te bereiken. Van afspraken op je werk, tot sport, ontspanning, yoga en ga zo door.
0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

A spark of joy

Ik vind ‘joy’ een prachtig woord. Ik krijg al een glimlach op mijn gezicht krijg als ik het woord hoor. Het is net iets anders dan geluk. Joy is een gevoel van vreugde dat je krijgt door een ontmoetin

Comments


bottom of page