top of page
  • Foto van schrijveriBounceBack

Kleur&stijl

Kleur en stijl is communicatie. Als je je geweldig voelt dan straal je dit ook uit. Je hebt al een streep voor voordat je iets gezegd hebt en je inhoudelijke boodschap komt nog sterker over.


Deze topvrouw wil er modern, relevant en opvallend uitzien. Zij blijkt een kleurtype winter te zijn en het stijltype dramatisch. Haar staan heldere, koele en diepe kleuren het mooist. Dramatisch wil zeggen dat ze van opvallende krachtige kleding houdt, maar dit stijltype loopt vaak tegen het vooroordeel ‘afstandelijk’ aan. Zij leert dat door veel contrast aan te brengen (blauw/geel) zij krachtig overkomt. En ze straalt! Voor een toegankelijker look is rood, roze en bruin mooi. De zakelijke outfits stellen we samen op basis van haar bestaande garderobe. Voor eventuele ontbrekende stukken doe ik de search.


Wil jij weten wat je mooiste kleuren zijn en hoe kleurenpsychologie je kan helpen om je doelen te bereiken? Weet jij wat je stijltype is en hoe je eventuele vooroordelen kan weerleggen? Leer te laveren tussen krachtig en toegankelijk overkomen. Stuur mij een DM of email als je meer info wilt.


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

A spark of joy

Ik vind ‘joy’ een prachtig woord. Ik krijg al een glimlach op mijn gezicht krijg als ik het woord hoor. Het is net iets anders dan geluk. Joy is een gevoel van vreugde dat je krijgt door een ontmoetin

Comments


bottom of page