top of page
  • Foto van schrijveriBounceBack

Krachtig als jij het wil, toegankelijk als jij het wil!

Zij kwam mijn studio binnen en ging zitten. Zij die al veel bereikt heeft in het zakenleven en in de bloei van haar leven is. Zij die weet waar ze het over heeft. Zij die mooie kleding draagt. En toch is zij voor advies gekomen.

De trigger voor de afspraak is geweest mijn verhaal dat je kleding en kleur strategisch kan inzetten om krachtiger of toegankelijker over te komen. Daar wil ze meer over weten aangezien ze ‘maar wat doet’ en vooral kijkt of het mooi is wat ze draagt. Echter kleding kun je functioneel inzetten om te helpen je doelen te bereiken.

- Ben jij er klaar mee om onvoldoende gezien te worden?

- Voel je je weleens ‘klein’ in een groep mensen, sla je dicht en wil je hier iets aan doen?

- Draag je voornamelijk zwart en wil je leren hoe je meer kleur kunt integreren in je garderobe zonder jezelf te verliezen?

- Wil je krachtiger of juist toegankelijker overkomen?

Dan kan ik jou helpen. Ik ben vitaloog&impact styliste en kijk naar zowel de psychologische kant van kleding&kleur als ook naar de praktische kant. Jij als mens als ook jouw doelen staan centraal.

Wil je meer weten? merlijn@ibounceback.nl of via DM.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

A spark of joy

Ik vind ‘joy’ een prachtig woord. Ik krijg al een glimlach op mijn gezicht krijg als ik het woord hoor. Het is net iets anders dan geluk. Joy is een gevoel van vreugde dat je krijgt door een ontmoetin

Comments


bottom of page