top of page
  • Foto van schrijveriBounceBack

Vind je stijl...

Stijl en kleur zijn luchtige onderwerpen. Je stijl vinden gaat niet een wereldprobleem oplossen, maar het kan wel jouw leven veranderen. Je stijl zegt alles over wie je bent. Het kans ook iets zeggen over wie je wilt zijn en je boodschap versterken zonder dat je een woord gezegd hebt. Je kleding en kleurkeuze hebben emotionele kracht mede omdat elke kleur een energetische waarde heeft. Het gaat niet om een nieuwe garderobe aanschaffen. Kleine veranderingen hebben grote impact.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De aaibare manager

Van de week bij een netwerklunch had onze voorzitter een prachtig zacht roomwitte trui aan. Je weet wel zo een waar je gelijk aan wil zitten. Nou dat deed ik dus ook. Ik aaide haar over haar arm en ik

Rebel with a cause

Wil je veranderen wat niet werkt? Laat de rebel in jou zien. “Ik voel dat ik vastzit binnen deze sector waar ik steeds tegen dezelfde issues aanloop, ik weinig invloed heb en ik mijzelf moet conformer

Ja, ik wil

Elk plan dat de moeite waard is kost tijd en vergt opoffering. Herken je dat? De vraag is hoeveel ben je bereid op te offeren? Ik ben lang vrijgezel geweest en overwegend gelukkig. Fijne familie en vr

bottom of page