top of page
  • Foto van schrijveriBounceBack

Denk je er weleens over na of wat je doet echt is wat je wil en bij je past?

Ik heb ook rondgelopen met die vraag. Ten tijde van onderstaande foto in 2018. Zou je misschien niet denken als je mijn smile ziet. Het was ook niet zo dat ik met tegenzin naar mijn werk ging. Het type werk en de corporate wereld waarin ik werkte vergde wel steeds meer van mijn energie. Ik was er gewoon klaar mee. Herkenbaar?

 

🎯Zo’n proces van verandering gaat met vallen en opstaan. Het is geen lineaire lijn omhoog. Ik heb een aantal afslagen genomen met interim opdrachten die allen hebben bijgedragen aan waar ik nu sta. Ook minder gelukkige keuzes en moeilijke tijden hebben bijgedragen om mijn doel scherp te krijgen.

Ik wil het verschil maken in andermans leven door hen te helpen hun leven te transformeren en levenskeuzes te maken die bij hen passen. Met meer levensgeluk tot gevolg.

 

Het verschil tussen mijn foto in 2018 en 2024 is precies dat groter gevoel van levensgeluk. Niet omdat het veranderproces af is of omdat mijn bedrijf al staat waar ik wil dat het staat, maar omdat ik het lef heb gehad om te gaan doen wat echt bij mij past en waar ik blij van word.

 

✅ Wil jij dit ook? Ik vertel je graag meer. merlijn@ibounceback.nl.2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ontspanning

De zomervakantie, een tijd om even je voet van het gaspedaal af te halen, te ontspannen en je hoofd en lijf wat rust te gunnen. Vaak worden we er ook toe gedwongen door de warmte, dit jaar zullen we h

Comments


bottom of page