top of page
  • Foto van schrijveriBounceBack

Wat zijn jouw drijfveren?

Supermodel Linda Evangelista zei ooit ‘ik kom mijn bed niet uit voor minder dan $10.000’. Is geld ook een van jouw drijfveren? Er is geen goed of fout in drijfveren. Het helpt om te weten wat jouw drijfveren zijn. Bijvoorbeeld als je een andere baan zoekt of iets wilt veranderen in je leven maar niet echt weet wat en hoe. En omdat het niet altijd duidelijk is wat bedoeld wordt met drijfveren: jouw drijfveren bewegen jou om iets te doen en hebben grote invloed op je gedrag. Ik merk dat mensen zich vaak onvoldoende bewust zijn van die drijfveren en zich geholpen voelen nadat ze die concreet benoemd hebben.


Hoe kun je het aanpakken om je drijfveren te achterhalen? Je kunt een mooie talenten en motivatie analyse (TMA) afleggen, maar je kunt ook beginnen door de vragen in mijn tekening te beantwoorden die ik zelf ook gebruikt heb en met mijn klanten ook doe. Simpel maar effectief.


Voor het strategiseren van de volgende stap in je carrière of leven en advies op het gebied van vitaliteit, talenten, stijl & kleur: merlijn@ibounceback.nl
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zij kwam mijn studio binnen en ging zitten. Zij die al veel bereikt heeft in het zakenleven en in de bloei van haar leven is. Zij die weet waar ze het over heeft. Zij die mooie kleding draagt. En toch

Ik voel mij bevoorrecht dat ik regelmatig koffie- en eetafspraken heb met oud collega’s van de 3 banken waar ik gewerkt heb. Het hebben van een gezamenlijk verleden schept een band. Los van het feit d

bottom of page