top of page
  • Foto van schrijveriBounceBack

Veekrachtig en vrolijk van winter naar lente!

Grijs, grijs, grijs....het weer deze week stelt onze veerkracht op de proef . We snakken naar de warmte en vrolijkheid van de lente. Ik ook.


Denk jij er weleens over na wat jou energie geeft? Ben je je bewust hoe de wisseling van de seizoenen invloed hebben op jouw veerkracht? De seizoenen kun je niet beïnvloeden. Hoe je ermee omgaat wel.


Een aantal tips voor een fijne overgang van winter naar lente:

  • De lente staat voor een nieuw begin en meer energie. Kijk maar naar de natuur. Alles is langzaam aan het groeien en bloeien. Dit is de periode om nieuwe ideeën te laten groeien. Als je een idee hebt bepraat het met iemand anders of schrijf het op. Het voelt goed om met iets nieuws bezig te zijn. En het hoeft niet gelijk concreet te zijn of iets groots.

  • De kleur van de lente is groen. Mijn mooiste groen is smaragdgroen. Dus ik trek iets leuks aan in deze kleur en voel mij gelijk opgewekt. Trek jij ook een kleur aan die jou vrolijk stemt?

  • De lente staat voor beweging. Letterlijk. Ga naar buiten ook als het een beetje regent (note aan mijzelf 😊) en ontdek nieuwe plekken. Ook heel goed voor je mentale gezondheid.

  • Switch langzaamaan van wat warmere, zwaardere maaltijden naar lichtere maaltijden met veel groene groentes.

  • Het is niet gek bij de overgang van de seizoenen dat je wat moe bent, verkouden of wat ziekig en je lichaam zich moet aanpassen. Lief zijn voor jezelf dus en jezelf verwennen.


Gun jij jezelf een unieke dag met volle aandacht voor jou? Wil jij meer tips krijgen en er achter komen wat jou energie geeft en hoe jij jouw innerlijke kracht kunt vertalen naar je mooiste kleuren en stijl schrijf je in voor onze workshop op 12 mei a.s. via http://www.ibounceback.nl.

Je kunt mij ook mailen of bellen merlijn@ibounceback.nl of 06-20590714

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ontspanning

De zomervakantie, een tijd om even je voet van het gaspedaal af te halen, te ontspannen en je hoofd en lijf wat rust te gunnen. Vaak worden we er ook toe gedwongen door de warmte, dit jaar zullen we h

Yorumlar


bottom of page