top of page
  • Foto van schrijveriBounceBack

Workshop Be Fabulous!

Be your own version of fabulous! Dat is waar Alexandra Van Kessel en ik het in een workshop persoonlijk leiderschap met teamleiders uit verschillende delen van de wereld over gehad hebben.


Weet waar jouw kracht ligt, weet hoe je deze kracht kan aanspreken ook in moeilijke situaties en laat de wereld met je mooiste kleuren&stijl zien wie jij bent. Authentieker dan dit wordt het niet. En het geeft energie en maakt blij.


Wij zagen ze figuurlijk centimeters groeien.

‘Dat relatief kleine dingen zo’n verschil kunnen maken’ werd na afloop gezegd. Een mooie bijkomstigheid was dat de groep de dag ook als een teambuilding sessie zag waarin ze elkaar op een andere manier hebben leren kennen en plezier hebben gehad.
0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Afgelopen week hoor ik vaak ‘wat is het vroeg donker’ of ‘wat wordt het weer laat licht’. De herfst is echt aangebroken. Voel jij dat de seizoenswisseling effect heeft op je energie? Ik wel. Een hardn

Je kunt er niet omheen dat roze in alle tinten ‘de kleur’ is deze zomer. En niet alleen bij vrouwen. Barbie heeft impact. Ze was een beetje ingedut maar de recent uitgebrachte film en de overweldigend

bottom of page