top of page
  • Foto van schrijveriBounceBack

Workshop Be Fabulous!

Be your own version of fabulous! Dat is waar Alexandra Van Kessel en ik het in een workshop persoonlijk leiderschap met teamleiders uit verschillende delen van de wereld over gehad hebben.


Weet waar jouw kracht ligt, weet hoe je deze kracht kan aanspreken ook in moeilijke situaties en laat de wereld met je mooiste kleuren&stijl zien wie jij bent. Authentieker dan dit wordt het niet. En het geeft energie en maakt blij.


Wij zagen ze figuurlijk centimeters groeien.

‘Dat relatief kleine dingen zo’n verschil kunnen maken’ werd na afloop gezegd. Een mooie bijkomstigheid was dat de groep de dag ook als een teambuilding sessie zag waarin ze elkaar op een andere manier hebben leren kennen en plezier hebben gehad.
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De aaibare manager

Van de week bij een netwerklunch had onze voorzitter een prachtig zacht roomwitte trui aan. Je weet wel zo een waar je gelijk aan wil zitten. Nou dat deed ik dus ook. Ik aaide haar over haar arm en ik

Rebel with a cause

Wil je veranderen wat niet werkt? Laat de rebel in jou zien. “Ik voel dat ik vastzit binnen deze sector waar ik steeds tegen dezelfde issues aanloop, ik weinig invloed heb en ik mijzelf moet conformer

Commenti


bottom of page